Tel.: 021.796.11.25 | Fax: 031.422.80.77

Suntem o echipă ambițioasă, dornică de autodepășire, cu înalt grad de pregătire profesională, ce manifestă o grijă deosebită față de profesie și față de clienți, preocupată să atingă eficient rezultate excepționale indiferent de complexitatea lucrărilor.

Biroul nostru este reprezentat legal de executorul judecătoresc Șerbănescu Valeriu – licenţiat atât al Faculțătii de Drept cât și al Facultății de Relații Economice Interne și Internaționale, precum și masterand în Dreptul afacerilor, cu o bogată experiență în domeniul juridic în special în materia executării silite de peste 10 ani.

Misiunea noastră – EXCELENȚĂ PRIN REZULTATE

Suntem de părere că executarea silită necesită atenție sporită la detalii și cunoștințe temeinice de drept, și fiecare lucrare efectuată de biroul nostru este fundamentată cu rigoare şi cu responsabilitate faţă de toate părţile implicate, prin abordări corecte și eficiente care dau un plus de valoare muncii noastre în spiritul respectării legii.

Suntem consecvenți principiilor care stau la baza profesiei de executor judecătoresc: profesionalism, corectitudine, integritate, eficiență și seriozitate.

În egală măsură, biroul nostru susține recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanţe, deoarece oferă părților implicate costuri minime și maximă eficiență.

Lucrăm împreună cu partenerii noștri la implementarea și dezvoltarea unei proceduri de recuperare pe cale amiabilă a creanțelor aflate pe rolul biroului nostru.

Inspiraţi de principiul echităţii şi atenția pentru detalii, ne bazăm întotdeauna pe lege și pe un dialog deschis, și ne exercităm profesia cu demnitate şi integritate, găsind soluţii optime pentru clienții noștri.

Formular de contact